جینسینگ در قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز. جینسینگ تازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگ سفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگ قرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگ آمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگ آسیایی (Panax ginseng) است.

 

بیشتر بخوانید: خواص جینسینگ | ۱۹ خاصیت جینسینگ در سلامتی، پیشگیری و درمان بیماری ها


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ هیئت انصار المهدی مدرسه راه امام (ره) یوسف فاطمه Vincent تعمیرات لوازم خانگی در تهران 02154837 تست ازاده کاراته کار سلام بر عشق کانال فرصت های شغلی تبریز 99 - 1400 - 1401 سلامت و نشاط در کنار خانواده با ((salamat 95)) روش هاي کسب درآمد از اينترنت